Nieuws & Events

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Deel dit
bericht
19 november 2013

Superieure handreiniging met ultra power wipes van dreumex

De Ultra Power Wipes van Dreumex (artikelnummer: 20603001001) zijn superieur voor bijvoorbeeld het reinigen van handen of gereedschap. Overal te gebruiken en handig mee te nemen als er geen water voorhanden is. De wipes hebben zich op de Amerikaanse markt al bewezen. Jan-Chris Heeger, CEO van Dreumex, legt uit waarom: “Dat komt doordat de wipes praktisch zijn, uitstekend werken én lang meegaan. We weten allemaal dat het afsluiten van zo’n pot in werksituaties geen prioriteit heeft. Daarom hebben we onze verpakking zeer eenvoudig afsluitbaar gemaakt én ervoor gezorgd dat de vloeistof opnieuw te reactiveren is. Wipes weggooien is dus verleden tijd.”
 
De handige verpakking bevat 90 geperforeerde doekjes met een paarse scrub-zijde voor een diepe, snelle reiniging. Het product verwijdert gemakkelijk vet, vuil, olie, smeermiddelen, verf, teer, inkt en meer. De krachtige vloeistof bevat geen oplosmiddel, zodat de huid niet uitdroogt en de doeken makkelijk gereactiveerd kunnen worden met water.
 
Eigenschappen:

  • Multifunctioneel voor handen, gereedschap en oppervlakten
  • Ultra sterke scrub doek
  • Compacte verpakking
  • Oplosmiddelvrij
  • Blijft uren vochtig

Dit product van Dreumex is rechtstreeks via PartsCat te bestellen. Geen login voor PartsCat? Vraag ernaar bij uw dichtstbijzijnde verkooppunt!

Deel dit
bericht