Nieuws & Events

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Deel dit
bericht
14 oktober 2016

Nieuw in het assortiment van TomTom: de Curfer

Verbindt je auto met je smartphone.

Verbeter je rijervaring.

CURFER_social-media_product-shot

TomTom CURFER maakt verbinding met je smartphone en geeft via een app (iOS en Android) meteen feedback over zowel je rijtechniek als over de prestaties van je auto. De TomTom CURFER plug je gewoon in de OBD-poort van je auto. Check hier of jouw auto geschikt is.

De CURFER helpt je zelfs om je auto terug te vinden. Krijg tips over accelereren, remmen, bochten nemen en stationair draaien. Rijd slim en met plezier!

Functionaliteiten TomTom CURFER:

Rijscoredashboard – Krijg meteen feedback over je rijtechniek met TomTom CURFER. CURFER geeft in realtime scores voor hoe je accelereert, bochten neemt, remt en stationair gebruikt, met kleuren van rood tot groen die aangeven hoe je presteert. CURFER geeft je zelfs tips over hoe je je scores kunt verbeteren.

Geavanceerde autogegevens – De CURFER-app toont gedetailleerde gegevens over je auto, zoals de accuspanning, olietemperatuur, motorbelasting en nog veel meer. Een rode lijn aan de linkerkant van het scherm waarschuwt je als een van de parameters niet op een normaal niveau is. Je kunt een snelle controle doen voordat je gaat rijden.

Tripoverzicht – Bekijk elke trip op een interactieve kaart om te zien hoe je accelereert, bochten neemt, remt en stationair gebruikt, en nog veel meer.

Je prestaties worden op de kaart weergegeven met kleuren langs de route en symbolen geven aan waar je het beter had kunnen doen. Tik erop om tips te krijgen.

Car Finder – Vergeten waar je de auto hebt geparkeerd? De CURFER-app laat je meteen op een kaart zien waar je auto staat. De app geeft ook je huidige positie weer, zodat je er gemakkelijk naartoe kunt lopen. De posities worden automatisch bijgewerkt zodat je bij elke stap wordt begeleid.

Badges voor rijstijl – Het is leuk om CURFER-badges te verdienen die de aandacht op je persoonlijke rijstijl en rijvaardigheden vestigen. Verdien bijvoorbeeld een Road Warrior-, Easy Rider- of Trip Maker-badge. Daag jezelf uit om ze allemaal te verzamelen! Deel je rijprestaties met vrienden via sociale media.

Gemakkelijke installatie – Ga eenvoudig aan de slag met de installatiehandleiding in de app. Start je auto en volg gewoon de eenvoudige instructies.

Met illustraties kun je gemakkelijk de OBD-poort van je auto vinden, zodat je de TomTom CURFER daarin kunt plaatsen. De dongle maakt via Bluetooth® verbinding met de app.

Volg je voortgang – Krijg het volledige plaatje van hoe je rijprestaties vooruitgaan. Analyseer je eerdere trips per aantal dagen, maanden of jaren. Bekijk je totaalscore sinds je begonnen bent met TomTom CURFER om een compleet overzicht te krijgen.

Deel en vergelijk – Houd je wel van een beetje competitie? Met de CURFER-app kun je badges en rijstatistieken delen met familie en vrienden. Maak indruk met je prestaties op sociale media of deel ze via e-mail of bericht om je rijstijl te vergelijken.

Om de TomTom CURFER-app te gebruiken, heb je minimaal een iPhone 4S met iOS 8.3 of een Android-smartphone met OS 4.0.4 met Bluetooth** en mobiel internet nodig.

1DA0.002.00     TOM TOM CURFER
9DA0.002.00     TOM TOM CURFER EXTENSION CABLE

Deel dit
bericht