Nieuws & Events

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Deel dit
bericht
15 december 2014

Uitgebreide technische data van haynespro t m december gratis


Het is zover!  In de komende dagen worden stapsgewijs de oude PartsCat logins afgesloten. Ons verkooppunt heeft in de afgelopen weken PartsCat new generation bij uw autobedrijf geïntroduceerd en uitgelegd. Wij zijn trots op onze nieuwe onderdelencatalogus en zijn van mening dat u met PartsCat new generation toegang heeft tot de beste catalogus in de Benelux!
 
Mocht U onverhoopt niet zijn geïnformeerd of problemen hebben met het gebruik van PartsCat new generation neem dan direct contact op met uw Brezan verkooppunt of bel met onze IT-servicedesk via 0318 – 699901.

PartsCat new generation

Zonder betrouwbare technische data kunt u geen onderhoud en reparaties uitvoeren. In samenwerking met dataleverancier HaynesPro maakt PartsCat new generation technische data overzichtelijker en toegankelijker dan ooit.

Met de data van HaynesPro heeft u de beschikking over een unieke technische database met zowel reparatie als onderhoudsgegevens, voor zowel personenauto’s en lichte bedrijfswagens. De data wordt momenteel gebruikt door maar liefst 40.000 onafhankelijke garages in Europa. Dit maakt HaynesPro marktleider in Europa voor het leveren van online technische data. Meer weten? Klik dan hier om de volledige brochure te bekijken.

Tot en met december 2014 gratis HaynesPro

Om vrijblijvend kennis te maken met de uitgebreide technische data in PartsCat new generation ontvangt u, tot en met december 2014, HaynesPro+ gratis. Hiermee krijgt u niet alleen toegang tot het meest gebruikte technische data pakket van Europa, maar bespaart het u ook ruim € 250,- euro! Met HaynesPro+ krijgt u toegang tot het volledige technische data pakket met informatie zoals motormanagement, technische tekeningen en servicebulletins.

Kiest u in deze periode ook voor HaynesPro+ in 2015? Dan krijgt u nog eens drie maanden gratis! Meer weten over deze actie? Vraag er naar bij uw Brezan verkooppunt!

Deel dit
bericht