Nieuws & Events

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Deel dit
bericht
06 oktober 2014

Uitgebreide technische data van haynespro t m december gratis


Zonder betrouwbare technische data kunt u geen onderhoud en reparaties uitvoeren. In samenwerking met dataleverancier HaynesPro maakt PartsCat new generation technische data overzichtelijker en toegankelijker dan ooit.

Met de data van HaynesPro heeft u de beschikking over een unieke technische database met zowel reparatie als onderhoudsgegevens, voor zowel personenauto’s en lichte bedrijfswagens. De data wordt momenteel gebruikt door maar liefst 40.000 onafhankelijke garages in Europa. Dit maakt HaynesPro marktleider in Europa voor het leveren van online technische data.

Tot en met december 2014 gratis HaynesPro

Om vrijblijvend kennis te maken met de uitgebreide technische data in PartsCat new generation ontvangt u, in de maanden oktober t/m december, HaynesPro+ gratis. Hiermee krijgt u niet alleen toegang tot het meest gebruikte technische data pakket van Europa, maar bespaart het u ook ruim € 250,- euro! Met HaynesPro+ krijgt u toegang tot het volledige technische data pakket met informatie zoals motormanagement, technische tekeningen en servicebulletins.

Kiest u in deze periode ook voor HaynesPro+ in 2015? Dan krijgt u nog eens drie maanden gratis! Meer weten over deze actie? Vraag er naar bij uw Brezan verkooppunt!

Deel dit
bericht