Nieuws & Events

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Deel dit
bericht
01 oktober 2015

Uw oude diagnose apparaat is 1000 euro waard

Bent u momenteel in het bezit van een diagnose apparaat wat verouderd is, niet meer naar behoren werkt of toe is aan vervanging ongeacht het merk.

Koop dan nu een nieuw Delphi diagnose apparaat de DS150E, diagnose via uw “eigen” laptop of PC en betaal i.p.v. € 2.346,00* nu € 1.346,00* met inlevering van uw oude diagnose apparaat. Deze actie staat los van alle andere acties.

Waarom Delphi diagnose?

De Delphi DS150E software geeft monteurs vanaf de “eigen” laptop of PC toegang tot diagnose functies op OE-niveau. Simpel gezegd is het een VCI (voertuig communicatie-interface) met een software licentie. U sluit de VCI aan op de diagnose aansluiting in het voertuig en de VCI communiceert via Bluetooth met de DS-diagnose software die op uw eigen laptop of PC is geïnstalleerd. Daarmee kunt u een uitgebreide diagnose van belangrijke voertuigsystemen uitvoeren voor diverse merken en modellen. Dankzij functies als Intelligent System Identification (ISI), Intelligent System Scan (ISS), Intelligent System Updates (ISU) en een Flight recorder, geïntegreerde led-lamp en een accu spanning monitor wordt uw werk een stuk eenvoudiger.

Wilt u informatie of gebruik maken van deze actie neem dan contact op met uw Brezan verkooppunt.

*  netto garage prijs exclusief BTW.

Deel dit
bericht