Nieuws & Events

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Deel dit
bericht
10 februari 2015

Van wezel specialist voor koeling en plaatwerkdelen


Dankzij een intensieve samenwerking met specialist Van Wezel kunt u bij Brezan ook voor alle carrosseriedelen terecht. Binnen 24 uur hebben wij meer dan 28.000 autospecifieke delen voor u beschikbaar in verschillende prijsklassen, maar altijd van een uitstekende kwaliteit.
 

20 jaar kwaliteitscontrole bij Van Wezel

 
Dé pionier op gebied van kwaliteitscontrole op plaatwerkdelen is onmiskenbaar Van Wezel Autoparts. Zij waren het die in 1995 als eerste niet-originele plaatwerkdelen op kwaliteit begonnen te testen.   Op dat moment werd in de markt algemeen aangenomen dat de finale klant van een spatbord, een motorkap of een bumper enkel geïnteresseerd was in de prijs en dat hij zo weinig als mogelijk hiervoor wilde betalen. In ruil zorgde hij er dan zelf wel voor dat het onderdeel op de auto “paste”.
 
Van Wezel begon als eerste op de markt elk deel individueel te testen op pasvorm, gewicht, grondstof, kleur, veiligheidsaspecten en metaaldikte.  Eén van de beste voorbeelden van deze constante kwaliteitsdrang is de nieuwe uitbreiding van het park van testvoertuigen.  De laatste 4 maanden investeerde Van Wezel Autoparts in de aanschaf van maar liefst 26 nieuwe wagens, waarvan 21 complete wagens.

Bekijk de bedrijfsfilm van Van Wezel:

Deel dit
bericht