SLUIT
Binnenkort heten
wij PartsPoint.
Het zal u niet ontgaan zijn: uw vertrouwde Brezan Automaterialen heet binnenkort PartsPoint.

Meer informatie kunt u vinden op de PartsPoint website.
Nee, dankje

Nieuws & Events

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Deel dit
bericht
08 januari 2013

Varta wint duitse start stop test

Volgens de Duitse verkeers-, vervoers-, en hulporganisatie Adac is de Varta start-stop plus batterij met AGM-technologie de beste accu voor voertuigen met start-stop technologie en remenergierecuperatie. De accu’s van Varta zijn, via de BrezanBox, rechtstreeks te bestellen bij Brezan Automaterialen.
Volgens de Duitse verkeers-, vervoers-, en hulporganisatie Adac is de Varta start-stop plus batterij met AGM-technologie de beste accu voor voertuigen met start-stop technologie en remenergierecuperatie. Uit dezelfde Duitse test kwam de Varta start-stop batterij met EFB-technologie, voor voertuigen met een standaard start-stop systeem, ook prima uit de test. Deze werd door de jury gewaardeerd als ‘goed tot zeer goed’.

De Varta accu’s overtuigden de jury door een hoge reservecapaciteit en het beperkte watergebruik. Tevens werden de deelontladingscycli en de oplaadbaarheid als ‘zeer goed’ bevonden. De accu’s van Varta zijn, via de BrezanBox, rechtstreeks te bestellen bij Brezan Automaterialen. Meer informatie over de accu’s van Varta? Vraag er naar bij uw Brezan verkooppunt.

Deel dit
bericht