Nieuws & Events

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Deel dit
bericht
20 juni 2011

Vierde editie brezan historische rally for kids groot succes

Zaterdag 18 juni was alweer de vierde editie van de Brezan Historische Rally For Kids. Ondanks de weersvoorspellingen verzamelden rond 10 uur in de ochtend ruim 60 oldtimers en hun eigenaren zich op het parkeerterrein bij de Centrale Organisatie van Brezan in Ede.

Zaterdag 18 juni was alweer de vierde editie van de Brezan Historische Rally For Kids. Ondanks de weersvoorspellingen verzamelden rond 10 uur in de ochtend ruim 60 oldtimers en hun eigenaren zich op het parkeerterrein bij de Centrale Organisatie van Brezan in Ede. Na de officiële opening vertrok om 11.10 uur de verkenningsauto met startnummer 0, waarna elke minuut één van de deelnemers van start ging.

Dit jaar reden o.a. een Ford Cortina uit 1966, een Jaguar E-Type uit 1964, een MG TD uit 1954 en een Sunbeam Tiger Mark 2 uit 1967 mee. De route leidde dit jaar over de bosrijke Veluwe waarbij onder andere de plaatsen Staverden, Garderen, Ermelo, Nijkerk en Barneveld werden aangedaan. De lunch werd dit jaar genoten op een rondvaartboot in de haven van het pittoreske Elburg.

Rond 8 uur ’s avonds sloot Peter-Jan Stormmesand, directeur van Brezan Automaterialen, de dag af met het bekend maken van de winnaar van deze rally. Dit jaar zijn de winnaars geworden familie Kemp in een Sovam 850a uit 1967. Ook werd aan de Stichting Rally For Kids een cheque met een bedrag van € 4.173,60 overhandigd, de opbrengst van deze dag. Tevens ontving de stichting een cheque van € 8.000,-, de opbrengst van de opening nieuwbouw Centrale Organisatie van 13 mei j.l.

Iedereen kan terug kijken op een zeer geslaagde rally. Klik hier voor meer foto’s.

Deel dit
bericht