Nieuws & Events

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Deel dit
bericht
12 december 2012

Vrijwel alle garage management systemen gekoppeld aan partscat

Nu ook Gaston software gekoppeld kan worden met PartsCat, zijn bijna alle, in Nederland en België, gebruikte Garage Management Systemen gekoppeld met de onderdelen catalogus van Brezan
Automaterialen.
Nu ook Gaston software gekoppeld kan worden met PartsCat, zijn bijna alle, in Nederland en België, gebruikte Garage Management Systemen gekoppeld met de onderdelen catalogus van Brezan Automaterialen. De Garage Management Systemen die gekoppeld kunnen worden zijn:

Naam: Leverancier:
Autoflex Autoflex Putten
Driver Mivar Group Lienden
CarSys CarSys Heerlen
WinCar Wincar Zevenaar
Autotaal Autotaal Easyworks Schiedam
Snelstart  Snelstart Oosterend Texel
Automaat Wieberink Putten
Company ProSaldo Automotive Eindhoven
Infomobiel Infomat Diessen
Easy-Car F5 software Zaltbommel
Silicomp Silicomp Rotterdam
SimpelGarage Van der Wel ICT Breda
Commerce Delta Commerce Delta Sint Oedenrode
SBA SBA Solutions Waalwijk
Deltec Software Deltec Software Naarden
M-Pro M-Pro Echt
Unit 4 Unit 4 Sliedrecht
Distri24 Distri24 Veenendaal
Grand-Prix ADA Den Haag
Gaston Software Gaston Software Zaltbommel

PartsCat is de digitale onderdelencatalogus van Brezan met een overzicht van ruim 500.000 vervangingsdelen, accessoires, gereedschappen en werkplaatsbenodigdheden. In deze catalogus voert u het kenteken van de auto in. Vervolgens verschijnen alle specifieke vervangingsonderdelen van deze auto op uw scherm. Inclusief diverse montagevoorschriften en montageafbeeldingen. Ook kentekenplaten, accessoires, gereedschappen, audio, navigatie, persoonlijke beschermingsmiddelen en banden bestelt u snel en eenvoudig in PartsCat.

PartsCat bevat een schat aan technische data zoals onderhoudsinformatie, arbeidswaarden en onderhoudsschema’s. Denk bijvoorbeeld aan schema’s voor het resetten van de service interval, het vervangen van het interieurfilter en het vervangen van de distributieriem. Verder bevat PartsCat technische informatie zoals algemene motorinformatie, de aanhaalmomenten en volgorde voor de cilinderkop en informatie over bedrijfstoffen (oliespecificatie) en uitlaatgas testwaarden.

Wilt u ook uw systeem gekoppeld hebben? Neem dan contact op met uw Brezan Verkooppunt, of bel naar 0318-699605 en vraag naar Leen Hutmacher, onze PartsCat Specialist.

Deel dit
bericht