Techniek & info-avond

donderdag 12 september 18:00 | Locatie: Brezan Hoofddorp

Techniek & info-avond

donderdag 12 september 18:00 | Locatie: Brezan Hoofddorp

Zoals u van ons gewend bent, houden wij uw constant op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en technische inzichten omtrent uw autobedrijf. Daarom nodigen wij u graag uit op donderdag 12 september in onze vestiging Hoofddorp.

Wat kunt u verwachten?

  • Presentatie Champion olie en vloeistoffen.

Nieuwe regels, nieuwe voertuigontwerpen en nieuwe uitdagingen! Wij vertellen u hoe de nieuwste motorontwerpen werkplaatsen beïnvloeden en hoe Champion u helpt uw werkplaats up-to-date te houden.

  • Presentatie en demo Delphi diagnose.

De elektronische systemen in moderne auto’s zijn erg uitgebreid, complex en veelomvattend. Het zoeken naar sensoren en componenten is vaak een tijdrovende klus. Zonder uitgebreide kennis van de systemen is het doormeten van sensoren, boordcomputers en communicatieprotocollen vrijwel niet meer te doen. En zeker niet zonder de juiste diagnoseapparatuur. Diagnoseapparatuur van Delphi maakt uw bedrijfsvoering dan ook een stuk eenvoudiger.

  • Xenum/Champion demo automaatbakolie verversen.

Het grootste verschil is dat bij alleen het vervangen en of verversen van de olie, dat er enkele liters olie in de koppelomvormer en in de warmtewisselaar achterblijven.
Alleen door met lopende motor de automaat op druk te houden en er schone olie door te spoelen (met behulp van een speciale machine), zijn die liters te vervangen inclusief hun vervuiling.
Deze machine zorgt er dus voor dat alle olie in de automaat, koppelomvormer en warmtewisselaar wordt vervangen door nieuwe olie.

Tijdens de avond wordt er voor een hapje en een drankje gezorgd. Daarnaast ontvangt iedere deelnemer na afloop van de avond een Champion Cap.

Meld u hieronder direct aan OF KLIK HIER.

Maak uw eigen enquête voor feedback van gebruikers

Deel deze
pagina